Doorgroeien naar 10-30K+ maanden
als huid- of beauty ondernemer

Meld je aan voor deze masterclass:

Je gegevens

Datum en tijd

zondag
16
juni
19:30 CEST
Aanmelding bevestigen

In deze EENMALIGE gratis masterclass ontdek je:

Wat de redenen zijn waardoor, ondanks je harde werken, het maar niet lukt om door te groeien naar meer cliënten, omzet en vrijheid voor jou als huid- of beauty expert.

Welke kansen je nu nog niet benut omdat je waarschijnlijk de verkeerde focus hebt. 

✅ ... en wat je te doen hebt, als het gaat om jouw mindset, marketing & verkoop van producten en hoger geprijsde behandelingen.........als je wèl wil doorgroeien naar 10.000-30.000+ omzet per maand. 🚀 


Dit is perfect voor jou als je:
  • Als je een huid- of beauty ondernemer bent, zoals huidtherapeut, schoonheidsspecialist, orthomoleculair therapeut, PMU artist, holistisch skin & body expert, of je voert soortgelijke behandelingen uit waarbij je drijfveer is om je cliënten zelfverzekerder, stralender en gelukkiger te laten zijn.

  • Als je met je salon of kliniek verder wil groeien naar consistent 10K-30K maanden. Dit lijkt een heel groot verschil, maar het ligt er even aan of je al met medewerkers hebt of niet, vandaar een ruim genomen indicatie van groeiambitie tussen 10K-en 30K (maar met mijn groei methode kan je zelfs doorgroeien naar 50K of zelfs 80-100K maanden, I have seen it all! 🤩). 

Verder herken je je wellicht ook in deze puntjes:

  • Je omzet stijgt amper en je agenda is niet vol (of je agenda is juist te vol met behandelingen die te weinig opleveren), ondanks je harde werk. Dit zorgt voor frustratie en neemt je plezier in ondernemen weg.

  • Je wil groeien maar je mist de focus en strategie. Je hebt het gevoel dat je maar wat doet. Je wil beter inzicht in waar je nu staat en wat je kan verbeteren om op korte (en lange) termijn meer omzet en klanten te krijgen.

  • Bij het runnen van een succesvolle praktijk komt meer kijken dan je had verwacht. Je voelt je regelmatig alleen in het ondernemerschap. Je mist een sparringpartner op niveau die je de praktische stappen uitlegt. 

  • Je gaat van training naar masterclass. Maar een kwalitatief goede coach met ervaring in de huid- en beauty branche heb je nog niet gevonden. Laat staan dat je zin hebt om met honderden andere soorten ondernemers een programma te volgen die jouw business niet begrijpen.

  • Je bent ambitieus maar wilt meer controle over je emoties, communicatie en mindset. Meer rust in je hoofd zal je helpen om een betere ondernemer (en persoon) te zijn.

    en tot slot..


  • Jij hebt een dieperliggende drijfveer om anderen zelfverzekerd, krachtig en mooi te laten voelen. Je startte je eigen salon of kliniek omdat je meer vrijheid wilde ervaren. Je weet wat je dromen zijn. Maar de stappen ernaartoe zijn nog een vraagteken.


Even voorstellen
Ik ben Janneke Ananias. In de afgelopen jaren heb ik een flink aantal vrouwen met een eigen kliniek of salon mogen begeleiden om hun dromen te verwezenlijken. Er is zoveel méér mogelijk dan je zou denken. Ondernemen is geen rocketscience! Maar je moet wel weten aan welke knoppen je moet draaien. Hoe fijn is het dat er iemand bestaat die je exact kan vertellen hoe.  

Al sinds 2018 train en coach ik huid- en beauty ondernemers in het samenstellen van een winstgevender behandelaanbod,  betere en slimmere marketing, een krachtige money mindset en persoonlijke ontwikkeling, zodat zij zelfverzekerder worden in het ondernemerschap en keuzes leren maken vanuit hun eigen authentieke kracht. 

De ondernemers die ik al heb geholpen om succesvoller te worden hebben de strategieën toegepast die jij in mijn masterclass gaat zien en horen. 

Ik kijk er enorm naar uit om mijn kennis met je te delen in de gratis masterclass. Ik weet dat je tijd als ondernemende vrouw enorm kostbaar is en daarom zal de masterclass niet één groot verkooppraatje worden.


Doel van de gratis masterclass
Het is mijn doel dat je met het implementeren van de tips en inzichten al direct aan de slag kan. Maar ik geloof zelf ook in een duurzame groei, daarom doe ik aan het einde van de masterclass je een mooi aanbod voor mijn Grow Your Skin & Beauty Business™ programma. Ik ben ervan overtuigd dat dit programma je extreem veel gaat opleveren als je op dit moment in een fase zit waarin je voelt dat er iets moet veranderen als je serieus door wil groeien. De masterclass is een mooie manier om te ontdekken of je een vervolg stap wil maken met mij. Het is ook helemaal oke als je besluit om na de masterclass zelf aan de slag te gaan ❤️.


Nou, waar wacht je nog op!

Meld je hierboven aan en reserveer 2,5 uur van je tijd voor een flinke inspiratie boost!


Liefs JannekeSchrijf je nu in voor de gratis masterclass (het kost je slechts 2 uur van je tijd) en krijg praktische tips over hoe je kan doorgroeien naar een winstgevende huid- of beauty kliniek die jou faciliteert om je mooiste authentieke leven te leiden. 
​​​​​​​
Duur
2 uur

Opname
Je krijgt een opname die 48 uur beschikbaar is voor als je niet live bij de sessie aanwezig kan zijn.

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Presentatie door:
Janneke Ananias,
Business coach voor huid- en beauty ondernemers

 🎓 NLP Master Practitioner
 💜 Holistisch Businesscoach & Healer
 🚀 Founder van Grow Your Skin & Beauty Business™ Academy

 www.skinbeautybusinesscoach.nlDeel dit webinar